Over ons

 Jaarlijks worden er bij ons duizenden auto’s gekeurd. Wij staan we voor service en een eerlijkheid. Wij denken in uw belang en adviseren een oplossing die bij uw situatie past.

 

Over APK Service Vlijmen

Wie zijn wij

In 1993 is APK Service Vlijmen opgericht en door je jaren heen is er een groot vast klanten bestand opgebouwd en is APK Service Vlijmen een bekend gezicht in Vlijmen. APK Service Vlijmen is als enige in de regio specialist in het uitvoeren van onafhankelijke en neutrale autokeuringen, waar u een eerlijk advies krijgt over hoe het met uw auto gesteld is. 

Onze services 

Naast de APK Keuring bieden wij ook exportdocumenten, vakantie-checks voor-keuringen en aankoopkeuringen aan. We proberen ons altijd door te ontwikkelen en steeds meer service aan te bieden op onafhankelijk gebied zodat u altijd een eerlijk advies krijgt over uw auto. U weet dan ook hoe het echt met uw auto gesteld is, wij voeren namelijk geen reparaties uit. Wilt uw de reparatie toch graag bij ons uitlaten voeren kunt u altijd met ons de opties bespreken.  Wij hebben geen enkel belang bij een reparatie of het goed of afkeuren van u auto. Bij een APK is een eventuele herkeuring is  binnen 10 dagen altijd gratis. ons team van vakkundige medewerkers staat iedere werkdag al ruim 27 jaar met passie voor u klaar. Wij zijn door Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) erkend voor al onze diensten. Daarnaast wordt er regelmatig door de RDW gecontroleerd.  Zij controleren steekproefsgewijs of de goedkeur of afkeur keuring goed is uitgevoerd, om zo de kwaliteit en veiligheid van uw auto te waarborgen

APK Service Vlijmen staat voor

Keuren Zonder Zeuren

Onafhankelijke en neutrale autokeuring 

Zicht op de werkplaats

Persoonlijk contact

Eerlijk advies 

Wij hebben geen belang bij goedkeur of afkeur

Onafhankelijke keuringen

Klaar terwijl u wacht

Afspraak maken mogelijk