APK +

Ondanks een goedkeurde APK keuring kunt u toch nog onkosten krijgen aan uw auto. Om ervoor te zorgen dat u dat nooit gaat overkomen bieden wij u een APK+ aan. 

Waarom een APK + Keuring?

Bij een APK keuringen worden alleen punten bekeken zoals veiligheid, milieu en registratie van uw voertuig. Zo hoeft bijvoorbeeld de ruitensproeier alleen maar te werken, terwijl die wel bijna leeg is. De motor loopt ook als er te weinig olie in het motorblok zit dan hebben wij nog niet eens naar koelvloeistof gekeken of er nog voldoende koelvloeistof in het systeem zit dit is namelijk geen controle punt voor de APK.

Veel mensen denken dat dit bij een APK keuring gecontroleerd wordt. Niets is minder waar. Het zou toch vervelend zijn als u weg rijdt na een APK Keuring en u sproeit een keer met de ruitenwissersproeier de tank dan leeg is. Daarna gaat u de bocht om en het motorlampje gaat branden, omdat er te weinig olie in het motorblok zit.

U denk dat de auto 100% is, omdat u van ons een nieuw keuringsrapport heeft ontvangen.

Maar u weet nu na het uitvoeren den dat er niet gecontroleerd wordt of er nog voldoende vloeistoffen aanwezig zijn. 

Ondanks een goedkeurde APK keuring kunt u toch nog onkosten krijgen aan uw auto, omdat er bijvoorbeeld te weinig koelvloeistof/motorolie meer in het systeem zit. Dit kan erg schadelijk zijn voor uw auto. Om ervoor te zorgen dat u dat nooit gaat overkomen bieden wij u een APK+ aan. 

APK + 

Voor een meer prijs van €2,- op de keuring worden alle vloeistoffen gecontroleerd. 

Dit is exclusief de prijzen van de vloeistoffen.

Houd u alle vloeistoffen zelf goed in de gaten, dan kunt u er ook voor kiezen om bij ons een standaard APK afspraak te maken.

Wij adviseren u om bij elke APK keuring een toevoeging bij de tank te doen. Hiermee voorkomt u vervuiling in het brandstof systeem en slijt de motor minder snel, waardoor u langer van uw voertuig kunt genieten en het hoge kosten van reparaties bespaard.

Toevoegingen zijn bij de balie verkrijgbaar.

Overige diensten

Naast export dienstverlening  bieden wij nog veel meer services aan.

Auto keuring

Camper keuring

Bedrijswagen keuring

Elektrische auto keuring

Happy Customers

“Donec id elit non mi porta gravida at eget Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec ullamcorper nulla tellusper nulla tellus ac cursus commodo tortor mauris condimentum nibh”

Joel Marshall

“Donec id elit non mi porta gravida at eget Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec ullamcorper nulla tellusper nulla tellus ac cursus commodo tortor mauris condimentum nibh”

Jane Doe