APK KEURINGEN

Specialist in onafhankelijk en neutrale APK keuringen

i.v.m beperking verspreiding       Corona :    APK   ALLEEN OP AFSPRAAK

APK Service Vlijmen is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van onafhankelijke en neutrale APK keuringen. Jaarlijks verrichten wij duizenden auto keuringen. 
Onafhankelijk en neutraal wil zeggen een eerlijk oordeel. Wij vallen u niet lastig met onnodige reparaties en hoge rekeningen. Wij beoordelen uw auto puur volgens de wettelijke keuringseisen, welke door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) zijn opgesteld. Wij repareren immers niet zelf en hebben geen voordeel bij een afkeuring. Daarnaast heeft u bij ons altijd zicht op de werkplaats zodat u de keuring op de voet kunt volgen.

Voorkom dat een goedkope keuring een dure goedkeuring wordt

Let op dat een goedkope keuring geen dure goedkeuring wordt doordat er onterechte reparaties worden doorbelast. Uit rapporten en onderzoek van de RDW blijkt dat van de 6,5 miljoen keuringen per jaar, meer dan een half miljoen keren het niet gebeurt zoals het moet gaan. Dat is erg vervelend maar u kunt hier zelf wat aan doen. Het advies van de consumentenbond is daarom om u auto te laten keuren bij een onafhankelijk en neutraal keuringsstation.

Herkeuring gratis

APK Service Vlijmen geeft u altijd een deskundig advies over de onderhoudstoestand van uw auto en de eventuele noodzakelijke reparaties. Mocht uw auto onverhoopt afgekeurd worden dan krijgt u van ons een lijstje met de gebreken. 
Indien u binnen 10 dagen terugkomt is de herkeuring gratis.

Zonder afspraak

i.v.m beperking verspreiding       Corona :    APK   ALLEEN OP AFSPRAAK     

 

Een afspraak maken is niet nodig. U kunt langskomen wanneer het u uitkomt en wanneer er ruimte is in uw agenda. In onze wachtruimte kunt u gratis gebruik maken van Wifi zodat u door kunt werken onder het genot van een kopje koffie. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.

KENTEKENPLATEN

APK Service Vlijmen verzorgt alle type kentekenplaten voor auto’s, motoren, brommers en snorfietsen. Wij leveren de standaard kentekenplaten klaar terwijl u wacht. Lees hier over de uitgebreide informatie.

AUTO EXPORT

Tevens verzorgen wij alle diensten op het gebied van auto export.
Hier kunt u lezen hoe wij dit voor u in orde kunnen maken.

Comments are closed